2Bona & Tasko - Moet (Prod.By Ned Callin) OFFICIAL VIDEO

Share this & earn $10
Urban Records
Published at : 2 years ago
6677706 views
36305 K
1227 K

Produced by Urban Records
© Publishing & copyright - Urban Records and Ned Callin Beats/All rights reserved

Music By Ned Callin Beats
Mix & Master By Mario Jelic Kun
Video By Urban Records
Camera: Gordan Bozinovski, Boris Taskovski
Edited By Gordan Bozinovski
Graphic Design By Boris Taskovski
Drone: Tomislav Zivkovic, Samir Jahovic Zibo
Dancer Leonardo Huseini

Follow 2Bona
@facebook: https://www.facebook.com/2bonaofficial/
@instagram: https://www.instagram.com/dvabona/

Follow Tasko
@facebook: https://www.facebook.com/TaskoONGP/
@instagram: https://www.instagram.com/the_task.ht/

Follow Urban Records:
@facebook : https://www.facebook.com/urbanrecords/
@instagram : https://www.instagram.com/urbanrecs/

Follow Beatrix Crew:
@facebook: https://www.facebook.com/B3x.crew/
@instagram : https://www.instagram.com/beatrixcrew/

Artist Booking: +38970340499
Media & Press: +38978449390/[email protected]

Текст:

Реф.

Стај флаша во лед може,
од кока трнат нозе.
Знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам Моет.
Вечер се е за нас , а тоа ми треба.
Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам.

1. Таско

Тргнав јас напред и позади оставив,
сите лоши моменти и празните зборови,
стојам на своето цврсто ко споменик,
ветив јас успех и целта ја поставив !

Стај флаша во лед може вечерва ти сипај само MOËT Rose,
ти чувај ме од горе боже животов коцка, нема назад освен,
да ме стави млад доле, а само горе имам поглед,
кој ме мотивира јас да успеам и земам се што може.

Флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво,
мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво.

Реф.

Стај флаша во лед може,
од кока трнат нозе.
Знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам Моет.
Вечер се е за нас , а тоа ми треба.
Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам.

2. Тонито

Сеа колку и да земам не е доволно
само да е луксуз да е комфортно,
веке не осеќам бол ко да ме погледна бог,
сме виделе многу, на раните сол,
сме немале колку што имавме сон
и сега баш се ни е топ , ко да не погледа бог.
Немаше простор за солзи, газиме асвалтот гори ЈЕ!
Оваа улица знае за моите рани, а неќе брат ништо да збори ЈЕ!
Сеа скупи као роаминг, телефонот ми ѕвони као БРРР АЛО!
Од DC почна ова и Ново Лисиче будало бррр брр АЛО АЛО !

Флаша у лед славиме живот поминало се и не ми е криво,
мајко можеш да спиеш ти мирно патот е чист не грижи се креваме ниво.

Реф.

Стај флаша во лед може,
од кока трнат нозе.
Знам се ќе биде во ред
за сите рани сипам Моет.
Вечер се е за нас , а тоа ми треба.
Еден живот у нас, ја не знам да дадам само земам.
urban recordsmoet2bona tasko moet2bona x tasko moet2bonataskohip hoptrap
2Bona - Balkan (Prod.By Iwayo) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Balkan (Prod.By Iwayo) OFFICIAL VIDEO

Elena x 2Bona - Colombiana - (Official video)

Elena x 2Bona - Colombiana - (Official video)

2Bona ft Traker - Ne Mi Dava Mir (Prod.By Kun) OFFICIAL VIDEO

2Bona ft Traker - Ne Mi Dava Mir (Prod.By Kun) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Joker

2Bona - Joker

2BONA - CANDY 🍭 (OFFICIAL VIDEO 2021)

2BONA - CANDY 🍭 (OFFICIAL VIDEO 2021)

2BONA - PISTOLI I ROZI (Official video)

2BONA - PISTOLI I ROZI (Official video)

Tasko - Ducati (OFFICIAL VIDEO)

Tasko - Ducati (OFFICIAL VIDEO)

TASKO FEAT. LINA - NEVALJALA (OFFICIAL VIDEO)

TASKO FEAT. LINA - NEVALJALA (OFFICIAL VIDEO)

2Bona - Bela Nok (Prod.By Iwayo) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Bela Nok (Prod.By Iwayo) OFFICIAL VIDEO

Tasko ft. Kun (2Bona) -  AIR MAX (prod.by Yung Dza) OFFICIAL VIDEO

Tasko ft. Kun (2Bona) - AIR MAX (prod.by Yung Dza) OFFICIAL VIDEO

2Bona - All Eyes On Us (Official Video)

2Bona - All Eyes On Us (Official Video)

2BONA - GLAVO LUDA feat SLATKARISTIKA (OFFICIAL VIDEO)

2BONA - GLAVO LUDA feat SLATKARISTIKA (OFFICIAL VIDEO)

GAZDA PAJA - AUSLANDER feat THCF

GAZDA PAJA - AUSLANDER feat THCF

DEVITO - NINA 🍒

DEVITO - NINA 🍒

Slatkaristika feat. 2Bona - Dijamanti [Official Video]

Slatkaristika feat. 2Bona - Dijamanti [Official Video]

BANDATA NA RUBA x 2BONA - BEL DJIP (Official Video)

BANDATA NA RUBA x 2BONA - BEL DJIP (Official Video)

Tasko - ALO (prod.by Yung Dza) OFFICIAL VIDEO

Tasko - ALO (prod.by Yung Dza) OFFICIAL VIDEO

RASTA x ALEN SAKIĆ - BENZ ILI BIMMER (OFFICIAL VIDEO)

RASTA x ALEN SAKIĆ - BENZ ILI BIMMER (OFFICIAL VIDEO)

Tasko - Rutina (prod  by Dizelbeatz) OFFICIAL VIDEO

Tasko - Rutina (prod by Dizelbeatz) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Freak (Prod.by Cheketz) Official Video

2Bona - Freak (Prod.by Cheketz) Official Video

Jala Brat x Buba Corelli x Raf Camora - Zove Vienna

Jala Brat x Buba Corelli x Raf Camora - Zove Vienna

2 BONA x THCF -  KOMIRAN

2 BONA x THCF - KOMIRAN

Slatkaristika feat. Tasko - Maradona [Official Video]

Slatkaristika feat. Tasko - Maradona [Official Video]

2BONA - GORI

2BONA - GORI

2Bona feat. Gazda Paja - Za jednu noc (OFFICIAL VIDEO)

2Bona feat. Gazda Paja - Za jednu noc (OFFICIAL VIDEO)

2Bona - Milion (Official Video)

2Bona - Milion (Official Video)

Tasko - Ubij Me (Official Video)

Tasko - Ubij Me (Official Video)

Tasko - Gran Turismo (OFFICIAL VIDEO)

Tasko - Gran Turismo (OFFICIAL VIDEO)

2BONA x KRISKO - GORILLA [Official Video]

2BONA x KRISKO - GORILLA [Official Video]

2Bona - Kontrola

2Bona - Kontrola

TASKO feat. INAS - BALKAN BANDA

TASKO feat. INAS - BALKAN BANDA

RASTA x DJ LINK - JUGOTON (OFFICIAL VIDEO)

RASTA x DJ LINK - JUGOTON (OFFICIAL VIDEO)

2Bona - Toj Sum (Official Video)

2Bona - Toj Sum (Official Video)

COBY x MILI - JUŽNI VETAR GAS

COBY x MILI - JUŽNI VETAR GAS

Traker - Sampioni (prod.by Joezee) OFFICIAL VIDEO

Traker - Sampioni (prod.by Joezee) OFFICIAL VIDEO

TASKO X FOX - DI CAPRIO (OFFICIAL VIDEO)

TASKO X FOX - DI CAPRIO (OFFICIAL VIDEO)

Slatkaristika - Batman  [Official Video]

Slatkaristika - Batman [Official Video]

Jala Brat x Buba Corelli - KARANTIN

Jala Brat x Buba Corelli - KARANTIN

2BONA - HABANERO (Prod.by Bm Rope)

2BONA - HABANERO (Prod.by Bm Rope)

Traker & Tasko - Ne Me Boli (Prod. by Traker) OFFICIAL VIDEO

Traker & Tasko - Ne Me Boli (Prod. by Traker) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Delo (Prod.by Kun) OFFICIAL VIDEO

2Bona - Delo (Prod.by Kun) OFFICIAL VIDEO

2Bona ft Tasko x Traker - Fuego (Prod. By InsertAKick)

2Bona ft Tasko x Traker - Fuego (Prod. By InsertAKick)

2Bona - Banknoti i Banderoli

2Bona - Banknoti i Banderoli

Josif Ft. Voyage - V Y B E  ( OFFICIAL VIDEO )

Josif Ft. Voyage - V Y B E ( OFFICIAL VIDEO )

V:RGO, EMIL TRF, 2BONA - FERRARI (Official Audio)

V:RGO, EMIL TRF, 2BONA - FERRARI (Official Audio)

Traker ft Tasko - Crna Mecka (Official Video)

Traker ft Tasko - Crna Mecka (Official Video)

CORONA - PREDSEDNICKA PRATNJA (OFFICIAL VIDEO)

CORONA - PREDSEDNICKA PRATNJA (OFFICIAL VIDEO)

RELJA X DEVITO - OFFLINE (OFFICIAL VIDEO)

RELJA X DEVITO - OFFLINE (OFFICIAL VIDEO)

Nesho - Balkanizam (Official Music Video 2019)

Nesho - Balkanizam (Official Music Video 2019)